Region

Svet

Emir Kusturica predložio Ivanu Ivanoviću:Trebalo bi da pozoveš Jelenu Karleušu u goste (Video)

Gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" bio je naš proslavljeni režiser Emir Kusturica, koji je u razgovoru sa poznatim voditeljem pričao uglavnom o operi "Dom za vešanje" koja će svoju premijeru doživeti 24 i 25. marta u Sava centru, filmovima koje ima u planu da uradi, kao i o muzici.

Emir Kusturica predložio Ivanu Ivanoviću:Trebalo bi da pozoveš Jelenu Karleušu u goste (Video)



Iako je tokom čitave emisije pričao o ozbiljnim temama i ulasku Srbije u Evropsku uniju, Emir se na kraju emisije potpuno opustio i predložio voditelju da bi ipak trebalo u emisiju da pozove i Jelenu Karleušu.

"Zašto Karlešu ne pozoveš u emisiju?" - pitao je Kusturica Ivana. Poznati voditelj odmah je u svom stilu odgovorio: "Kako posle tebe da pozovem nju?"

Kusturica se složio sa Ivanovom konstatacijom i dodao : "Napisaću ti ja pitanja, nije problem".

Ivanović se onda nadovezao: "Ona je rekla da će u mojoj emisiji gostovati samo ako bude išla uživo, onda dolazimo do zaključka da će i ona morati nešto uživo da otpeva, a ja ne mogu da dozvolim da 2 miliona ljudi pati" - rekao je voditelj.

"E pa u tom slučaju reći ćeš joj da može da dođe ukoliko otpeva Dalmatinsku klapu u Evropskom fazonu i to pesmu "Ča je pusta Londra kontra pustom Splitu" - rekao je Emir i dodao da bi trebalo da pored Jelene Karleuše pozove i Svetislava Basaru, pa da sa njima dvoma zajedno uđemo u Evropu.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>