Svet

Region

Pogledajte: Stan Džerarda Batlera u Njujorku! (Foto)

Poznati glumac Džerard Batler već godinama uspešno gradi karijeru u Holivudu, ovih dana je rešio da se malo pozabavi nekretninama, tako što će "malo" i uložiti u njih. Pored toga što poseduje nekoliko kuća u domovini, četrdesetjednogodišnji glumac vlasnik je velelepne vile u Los Anđelesu, a prošle godine uselio se u prostrano potkrovlje u Njujorku.

Pogledajte: Stan Džerarda Batlera u Njujorku! (Foto)





Inspirisan srednjim vekom glumac je pune četiri godine uređivao prostor shodno svojim željama i potrebama. Kako bi sve bilo na svom mestu angažovao je arhitektu Aleksandra Gorlina i dizajnera Elvisa Restaina.



Ovaj miljenik dama širom sveta je ekskluzivno za magazin "Architectural Digest" otvorio vrata ovog raskošnog potkrovlja na Menhetnu.



"Hteo sam nešto što će istovremeno biti elegantno i nesvakidašnje, ali muški i sirovo. Ok, znam da mnogi kada vide zvekir umesto zvona na vratima, lavove, masivni nameštaj, komode i kristalne lustere pomisle: "Ko ovde živi? Spartanski kralj Leonida, fantom iz opere, Atila Hunski, Vukodlak ili Grof Drakula!". Ali, sve sam to ja! Četiri godine sam uređivao ovo potkrovlje pre nego što je dobilo sadašnji izgled i mnogo mi se sviđa", rekao je Batler.













Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>