Region

Svet

Danijela Dimitrovska: Ništa od princa, ali ni od konja

Danijela Dimitrovska , zaštitno lice Stele Makartni, kod nas je najviše poznata kao verenica Ognjena Amidžića, a karijeru će zbog skorog venčanja nastaviti u Srbiji.

Danijela Dimitrovska: Ništa od princa, ali ni od konja



O svojim planovima pričala je gostujući u emisiji „Ja to tako“ na TV Pink.

"Veridba mi nije bila iznenađenje kao na filmu... Možda sam htela takvo... Ne smem da kažem Ognjenu da gleda ovo, ubiće me" – rekla je Danijela Ivani Baltić koja je primetila kako joj lepo sija verenički prsten.

"Nije to verenički, nego ovaj drugi, pored njega" – objasnila je Danijela, a na temu venčanja nije krila da su joj se neki dečiji snovi raspršili:

"Do skoro mi se činilo da treba da stigne princ na belom konju, ali ništa ni od princa, ni od konja..."

Ognjen očito nije princ, a nema ni konja, ali najlepše putovanje doživela je baš s njim, kad su prvi put otišli u Majami: "Pre toga sam bila u Majamiju sama, noćni život je bio super, ali sa Ognjenom mi je bilo mnogo lepše."

Danijela je potvrdila voditeljki da je jednom prilikom za svoj posao rekla da je "rudarski" i objasnila zašto tako misli:

"Rizično je stalno leteti, 10.000 iznad ili ispod zemlje, nema razlike. Nekad mi samo  fali lampa na glavi... Na honorare ne mogu da se požalim, ali oni zavise da li si pripravnik, pravnik... i već kako ide."

Izvor: Puls
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>