Region

Svet

Đole Đogani: Gagi je najbolji gazda na Farmi

Gagi Đogani je aktuelni gazda na imanju u Lisovićima, i čini se da se sasvim dobro snašao iako  mnogi nisu verovali u njega. Istog mišljenja je i njegov brat Đole, kome je drago što je Gagi pokazao snalažljivost.

Đole Đogani: Gagi je najbolji gazda na Farmi



“Gagi se kao gazda snašao bolje nego iko do sada. Sve odnose na farmi je uredio koliko je mogao, sa pijace je doneo sve što je trebalo, uspeo je jedini da bude pravi pravcati gazda. Njemu prebacuju da je neobrazovan, da ne zna tablicu množenja, ali on je pokazao da je uspešan, vredan i dobar organizator. Očigledno je da Gagi poseduje posebnu energiju i moć, bez obzira na gramatičko neznanje. Nije to bitno, bitno je kakav si čovek”, ispričao je Đole Đogani.

Đole se osvrnuo i na Miloša Bojanića, koji je redovni učesnik svađa na farmi: "Da je Hičkok živ sigurno bi ga uzeo za neku ulogu i Bojanić bi sigurno dobio 'Oskara'. Meni je takvih ljudi žao."

Kao komentar na to da Miloš redovno budi Gagija u cik zore i da mu je više puta opsovao porodicu, Đole kaže: "To je maltretiranje. Kada je Miloš bio gazda, niko ga nije budio u četiri ujutru da mu kaže da kokoška ne kljuca zrna. Ne želim ni da pominjem teške uvrede koje je uputio našoj porodici, Gagi je i preko toga prešao, ja ne bih tako."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>