Region

Svet

Kolege Nine Badrić ne veruju u uspeh pesme Nebo

Pevačica Nina Badrić predstaila je usubotu na Dori autorsku pesmu "Nebo", sa kojom će u maju mesecu predstavljati Hrvatsku na Evroviziji u Azerbajdžanu.

Kolege Nine Badrić ne veruju u uspeh pesme Nebo



Iako je pevačica miljenica javnosti, muzički stručnjaci sa oprezom govore o plasmanu njene ljubavne balade. Smatraju da nije otpevala ništa neočekivano.

"Pesma je lepa, ali nisam sigurna da li je prava za Evroviziju. Ja bih više volela da je odabrala neku bržu "- rekla je Sanja Doležal, koja je sa Novim Fosilima i pesmom "Ja sam za ples" 1987. na Evroviziji osvojila četvrto mesto.

Tonči Huljić ističe da je u Azerbajdžan trebala da ide neobična, ali jednostavna pesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić, koja je godinama bila zadužena za Doru smatra da će na Evroviziji biti puno balada koje će pevati odlični vokali poput makedonske Kaliopi pa će Nina njima biti slaba konkurencija.

"Teško mi je sada da govorim o plasmanu" - rekla je Ksenija Urličić. Na Dori je Nini pucao glas, ali Ksenija je sigurna da će pevačica do maja rešiti probleme. Severina smatra da bi Urličić trebala sama da ode na Evroviziju, sa bilo kojim izvođačem u pratnji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>