Region

Svet

Parovi: Miki Jevremović: Džukelo! Glupačo! Ljiljana Gajić: Pijanduro!

Osim batina, pevač je pred kamerama prikazao lice o kojem je govorila njegova bivša supruga Sonja Kulier, a onda je, kao pravi šahista, našao i način kako da pred ostatkom sveta opravda svoj postupak i sačuva imidž gospodina. Vikend u „Parovima“ ne može da prođe bez izbacivanja zbog nekog skandala.

Parovi: Miki Jevremović: Džukelo! Glupačo! Ljiljana Gajić: Pijanduro!



Prošle nedelje je izleteo Peđa d Boj jer je užasno pijan uralo i vređao svoju „devojku“, a onda je i „izbacio“ iz „svog“ kreveta tako što je gurnuo da padne na pod. Ove nedelje je izleteo Miki Jevremović sa svojom partnerkom Ljiljanom Gajić..



Veče pre nego što je saopšteno koji je od devet parova dobio najmanje glasova Miki se strašno posvađao sa svojom partnerkom. Počelo je od toga što je jedino ona ustala od stola izbegavajući tako da ispuni zadatak koji su imali. Miki je došao u sobu da je pozove nazad.

"Opet si pijan! Zoveš me nazad zato što si se napio" – odbrusila je Ljilja.

Miki, koji je joj je već u nekoliko navrata skrenuo pažnju da ga vređa to što pokušava da ga predstavi kao pijanca, je tad pobesneo. Od odmerenog i pravičnog džentlmena sa prilično dugačkim fitiljem koji u svakoj situaciji stoji svojoj partnerki iza leđa pretvorio se u, najblaže rečeno, divljaka.
 
"Džukelo! Glupačo!" – uralo je Miki na svoju pratilju.

Ljilja je odmah ujutro napustila prostor u kojem su smešteni „Parovi“. NI penali (koji u proseku iznose oko 20.000 evra po glavi učesnika) niti bilo koji drugi argument nisu uspeli da je ubede da se vrati u  igru.
 
Među parove je pristala da uđe uveče, samo na kratko, na kraju dana pred otvaranje koverte sa imenom para „koji je publika izglasala“.
 
Osim batina, MIki je pokazao je skoro sve ono o čemu je pričala njegova bivša supruga Sonja Kulier, a onda je, kao pravi šahista, našao i način kako da pred ostatkom sveta opravda svoj postupak i sačuva imidž gospodina.

"Prenosim vam Mikijeve reči. Izvinjava se svim ukućanima isto tako i Ljilji. Ono sinoć nije bio on. Posle dva dana razmišlanja jedini način da pomogne Ljilji da izađe napolje bio je da napravi onakvu svađu. One reči on nikad ne bi izgovorio pogotovo ne njoj. Bojao se da ne uradi još neke stvari koje bi narušile njenu ličnost. Sve je to deo njegovog scenarija jer je smatrao da nije čovečanski da produže boravak ako ona to zaista ne može" – preneo je Darko Mikijevu poruku ostalim ukućanima, a onda ih pitao šta oni misle da li je to bila predstava ili su se Miki Jevremović i njegova partnerka Ljiljana Gajić zasita svađali.

Malo je bilo onih koji su poverovali u predstavu jer je sukob delovao prilično uverljivo. Izgleda da je ipak sve bio samo dobro osmišljena predstava i da je nađen najbezboljniji način da par napusti šou svojom voljom, a da pritom ne bude kažnjen.Kada pre tri nedelje nisu ispali Ljilja je imala napad ridanja. Prošle nedelje je vikala „Zašto me ne mrzite. Ja onde nedeljama radim sve da me zamrzite!“ Publika ih je ipak uporno vraćala u „vilu“.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>