Region

Svet

Lea Kiš: U karijeri sam doživela mnogo nepravdi

Mada je prošle nedelje proslavila jubilej – 500. izdanje emisije "Nedeljno popodne" – Lea Kiš Jokić nema nameru da se zaustavi na ovoj brojci. Uskoro će slaviti hiljaditu emisiju na Pinku, jer paralelno s "Nedeljnim popodnevom" radi i "Vikendviziju".

Lea Kiš: U karijeri sam doživela mnogo nepravdi



Tačan broj gostiju koji su prošli kroz emisije ne zna ni sama autorka. Zna da ih je bilo mnogo, iz različitih oblasti: estrade, politike, pozorišta, filma, sporta… Važnija od brojki su, ipak, lepa sećanja.

"Podelili smo mnogo divnih trenutaka, smeha, uspeha. Desilo se i nekoliko ljubavi na snimanju, a neke su se završile i brakom. Rođena je jedna beba, a drugu, iz još jednog estradnog braka, čekamo u februaru", kaže Lea, koja veruje da se do ovakvih jubileja stiže poštenim radom i trudom.

Televizije joj svakako nije dosta.

"Doživela sam mnogo nepravdi u karijeri. Kada sam mogla da pružim mnogo, bila sam šest godina na prinudnom odmoru na RTS. Po povratku, bilo je prepreka, ali sam uprkos tome nizala uspehe. Kada sam prešla na Pink, mnogi mi nisu davali ni tri meseca "opstanka", a evo proslavila sam 500. emisiju i, za ovih sedam godina, postala jedan od najuspešnijih autora "ružičaste" TV. Onoga ko radi na televiziji ne pitajte kada će da ode, jer da ne želi TV ekran, već bi otišao". zaključuje Lea.


Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>