Region

Svet

Policija prekinula rodjendansku žurku Vlade Mandića

žurka rukometaša Vlade Mandića povodom proslave njegovog 33. rođendana zamalo imala veoma loš epilog, i to zbog policije!

Policija prekinula rodjendansku žurku Vlade Mandića



Naime, malo posle ponoći, nakon upada organa reda u klub u kojem je upriličeno slavlje, počela je racija koja je trajala 45 minuta, a slavljenika su policajci bez objašnjenja izveli napolje i pretresli mu automobil!
Među gostima se moglo čuti da je policija izvršila pretragu zbog nedavnog hapšenja Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana, ali nije poznato kakve veze su s tim imali Mandić i njegovi gosti, budući da te večeri na Vladinom rođendanu niko nije priveden.

"Vladin rođendan je bio fenomenalan i svi su se odlično zabavljali, a atmosferu je dodatno podgrejala Mia Borisavljević. Međutim, čim je ona zapevala, uleteli su pripadnici policije s ogromnim puškama, prekinuli muziku i opkolili sve goste. Svima su naredili da stave ruke na sto. Situacija je bila veoma neprijatna, ali nije bilo panike, po tome se videlo da je obična racija i da ne postoji niko u klubu ko se oseća krivim za nešto. Racija je potrajala oko 45 minuta, a onda su izveli napolje samo Vladu".

"Tada su mu rekli da otvori gepek, a potom su pretražili ceo automobil. Nakon toga, kada je bilo očigledno da nisu našli ono što su tražili, ako su uopšte i tražili nešto konkretno, seli su u džipove i otišli. Među gostima se moglo čuti da je u toku noći uhapšen Luka Bojović u Španiji, pa su neki to izdvojili kao mogući motiv za ovako dugu raciju, ali nije sigurno da je to razlog. Ovaj upad policije ipak nije upropastio rođendan jer se proslava ubrzo nastavila" - za „Alo!“ je ispričao jedan od gostiju na rođendanu. Njegove reči potvrdio nam je i slavljenik:

"Istina je da su mi na proslavi rođendana pretresali automobi, kao i da je u klubu u kome sam slavio bila racija, ali ne znam zašto su od svih ljudi izdvojili samo mene. Takođe, ne znam ni šta su tražili u mom autu, a sada me i ne interesuje. U svakom slučaju, pripadnici policije mi nisu pokvarili rođendan, a ni raspoloženje, i na kraju smo se veoma lepo proveli" - za „Alo!“ je izjavio Vlada Mandić, koji je rođendan proslavio s prijateljima iz rukometnog kluba, a bez bivših devojaka, što i potvrđuje pisanje „Alo!“ da se pomirio s bivšom suprugom Jelenom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>