Region

Svet

Policija oduzela Subotiću telefon?! Marko Pantelić: Verujem Nevenu!

U nastavku istrage o seksualnom napadu na žurki koju je u svom domu u Dortmundu organizovao Neven Subotić, policija je zaplenila nekoliko telefona, a mediji veruju da na nekima od njih postoje video snimci i fotografije napastvovanja 21-godišnje devojke.

Policija oduzela Subotiću telefon?! Marko Pantelić: Verujem Nevenu!



Nemačko tužilaštvo je poručilo da se neće oglašavati nekoliko nedelja, dok ne stignu rezultati veštačenja, pa nema zvaničnih informacija, ali “Bild” tvrdi da je ceo incident snimljen.

Zaplenjeni telefoni pripadaju Subotiću i preostaloj trojci muškaraca koji su osumnjičeni da su umešani u seksualno iskorišćavanje devojke nesposobne da pruži otpor.

Subotićev advokat i dalje tvrdi da je njegov klijent nevin, a izjavio je i da “čak i da je bilo seksualnog odnosa” to nije pitanje za policiju, jer “niko nije bio prinuđen ni na šta”.

“U narednih nekoliko dana ću dobiti kompletnu dokumentaciju. I dalje nije jasno za šta se gospodin Subotić tačno tereti”, rekao je advokat Alfons Beker. Mediji su objavili i da je u Subotićevoj kući organizovana žurka za uzak krug ljudi i pretpostavlja se da su na listi osumnjičenih svi prisutni muškarci.



Fudbaler Olimpijakosa Marko Pantelić je pružio podršku mlađem kolegi, opisavši ga kao dobrog i poštenog momka.

“Iz srpskih medija sam saznao šta se dešava Subotiću i veoma mi je žao zbog toga. On je zaista super momak, a ponekad je i povučen, verovatno zbog toga što nije odrastao u Srbiji pa ne shvata naše šale i priče. Daleko od toga da bih pomislio da je umešan u ovu seks aferu. Siguran sam da Neven žestoko osuđuje onog ko je počinio taj bolestan čin“, počinje priču napadač Olimpijakosa.

Pantelić, koji je u periodu od 2005. do 2009. godine branio boje Herte iz Berlina, u potpunosti veruje u izjavu Nevenovog advokata Alfonsa Bekera, koji je na sudu saopštio da je Subotić prespavao navodno silovanje 21-godišnje devojke.

”Četiri godine smo proveli zajedno u reprezentaciji, a dve godine smo obojica igrali u Nemačkoj i moram da kažem da mi liči na njega da usred zabave ode na spavanje. Upravo takvog Nevena znam iz karantina. Pričamo, zezamo se i odjednom njega nema. Pitamo se gde nestade čovek?! Kad on otišao u krevet na spavanje”, otkriva Marko.

Na pitanje da li bi nezapamćeni skandal koji trese Nemačku negativno mogao da utiče na Subotićevu karijeru, Pantelić je odgovorio: “Znate šta, ne postoji nijedan dobar fudbaler koji u karijeri nema ništa negativno. Sigurno je da je Neven trenutno pod velikim pritiskom, da prolazi kroz pakao, ali jak je on i izguraće sve to. “

Na kraju, Panta poručuje da kompletna fudbalska Srbija mora da podrži Nevena.
“Fudbalska Srbija i FSS moraju da stanu uz Nevena u ovom teškom trenutku. Jednostavno, Subotić je pokazao lojalnost kada je odbio Amerikance i odlučio da igra za Srbiju. Ubeđen sam da će se brzo dokazati da je nevin“, završio je priču Marko Pantelić.



Izvor: Blic,  Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>