Region

Svet

Neda Ukraden uskoro baka bliznakinja! (Video)

Ovih dana veoma je zauzeta što poslovno što privatno. Nedu Ukraden smo zatekli u putu ka bolnici gde njena ćerka Jelena za koji dan na svet treba da donese dve prelepe devojčice, ali je ipak našla vremena da da intervju za naš portal.

Neda Ukraden uskoro baka bliznakinja! (Video)



"Samo što sam stigla iz Istre, gde sam imala super koncert, i evo sada idem kod ćerke u posetu. Za par dana treba da se porodi i mnogo sam srećna. Svu svoju majčinsku i ljudsku energiju ću narednih dana posvetiti Jeleni koja će mi na svet doneti dve prelepe unučice" kaže Neda.

- Duet sa Kemalom Montenom, novi singl, sve se čini da se krčka novi album.

"Da, dobro ste to zaključili. Ovih dana sam u studiju, vredno radim na novom albumu. Pesmu po pesmu kako završim gledam da uradim i video, i zaista biće to jedan odličan materijal" najavljuje Ukraden.

- Spot za pesmu "Nije ti dobro" je izuzetno dinamičan. Da li vam je bilo teško da  ispratite taj ritam?

"Pa meni nije. Ostalima je bilo, bili su umorni. I ljudi iz ekipe su komentarisali da su ona deca popadala od umora a meni ništa. U dobroj sam formi, non stop radim, koncertiram. Spotovi se snimaju i do kasno noću, a ja i pevam do kasno noću. Ja volim da radim, a čim ti nešto prija i to voliš da radiš, nije ti ni teško."

- Kakva je bila saradnja sa Kemalom Montenom na pesmi "Pao snijeg po dunjama"?

"Mi smo stari drugari, da ne kažem skoro četrdeset godina. Malo su nas ta ratna dešavanja razdvojila pa se nismo družili poslednjih petnaestak godina, ali evo kad smo se videli obnovili smo saradnju i snimili jednu lepu pesmu mog klavijaturiste. Pesma nailazi na lep odjek, iako je to balada, jedna mirnija pesma, nije za klince, prosto jedna lepa zrela pesma i drago mi je da smo to uradili. Bili smo vrlo efikasni u jednom danu i otpevali pesmu i snimili spot, kao dva velika stara profesionalca." kaže Neda i dodaje:

"Bila sam u poseti kod Kemala u bolnici i drago mi je da se uspešno oporavlja. I on je mene juče zvao da pita da li mi se ćerka porodila" zaključuje ponosna baka Neda.




Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>