Svet

Region

Hajdi Klum i Sil službeno potvrdili da se razvode (Video)

Posle sedam godina braka manekenka Hajdi Klum i muzičar Sil izdali su saopštenje za javnost u kome su potvrdili glasine op njihovom razvodu.

Hajdi Klum i Sil službeno potvrdili da se razvode (Video)



"Nakon što smo sedam godina uživali u ljubavi, odanosti jedno drugom i sreći, ipak smo posle brojnih razgovora odlučili da je  našem zajedničkom životu došao kraj. Zahvaljujemo našoj porodici, prijateljima i obožavateljima na njihovoj ljubaznosti i podršci u ovim trenucima. Za dobrobit naše dece, molimo vas da u situaciji kakva je, poštujete našu privatnost" - stajalo je u saopštenju poznatog para.

Razlog razvoda je navodna Silova afera koju je muzičar imao sa jednom od njihovih bivših dadilja zbog čega se par svađao celo vreme. Par se navodno u poslednje vreme puno svađao, a problem im je bio i što su zbog poslovnih obaveza puno vremena bili odvojeni jedno od drugoga.

Sil i Hajdi vezu su započeli 2003. godine nakon što je Klum prekinula vezu sa Flaviom Briatoreom. Sil je Hajdi zaprosio u decembru 2004. godine. Venčali su se u Meksiku u maju 2005. godine. Zajedno imaju troje dece.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>