Region

Svet

Aleksandar Berček: Uvek pomažem mladim glumcima, jer meni niko nije pomagao

Gosti u emisiji kod Ivana Ivanovića bili su  naš proslavljeni glumac Aleksandar Berček i mlada ekipa filma "Šešir profesora Koste Vujovića" koju čine:

Aleksandar Berček: Uvek pomažem mladim glumcima, jer meni niko nije pomagao



Miloš Biković koji glumi Miku Alasa , Ljuba Bulajić koji tumači ulogu Jovana Cvijića,  Andrija Daničić kome je pripala čast da glumi Jašu Prodanovića, Aleksandar Radojičić tumači lik pesnika  Milorada Mitrovića i Tamara Aleksić koja u filmu igra Mitrovićevu devojku i Aleksandar Berček koji glumi profesora Kostu Vujovića.

Pričajući doživljaje sa snimanja filma, Aleksandar Berček je rekao da prema mladim glumcima sa kojima je snimao ima očinski odnos.

"Zakleo sam se da ću uvek pomagati mladim glumcima, jer znam koliko je meni bilo teško na početku karijere i ne samo da ću im pomagati već da ću ih poštovati, prema njima sam zaista imao očinski odnos" - rekao je Berček.

Miloš Biković koji se proslavio likom Tirketa u filmu "Montevideo", ne može da se odluči koja mu uloga više leži, ali je zaključak sledeći:

"Ne razmišljam o popularnosti kada igram neku ulogu, uživam u svom poslu. Međutim ipak je kod nas popularnost jedino merilo gledanosti"- rekao je Miloš.

.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>