Region

Svet

Naša poznata manekenka postala tv zvezda u latinskoj Americi

Nije samo Ana Aleksander zaludela Amerikance, i Ivana Korab već četiri godine gradi karijeru modela i glumice u Los Anđelesu, a sada je dobila jednu od tri glavne uloge u seriji "Čarlijevi anđeli". Ona već uči borilačke veštine, ali je u međuvremenu postala jedna od najvećih zvezda Latinske Amerike, gde radi na "E!" kanalu.

Naša poznata manekenka postala tv zvezda u latinskoj Americi



Ova lepotica karijeru je započela u Srbiji, sa sedamnaest godina. Mnogi je se sećaju po reklami za sladoled, a radila je kampanje i za mnoge druge poznate brendove.

- U Srbiji sam stalno nailazila na negativne komentare i ljude koji su pokušavali da me sputaju. Retki su bili oni koji su zaista verovali u mene, priča o svojim počecima Ivana, ali sudeći po njenim angažmanima upornost joj se isplatila.

Velika novost u Ivaninom životu, međutim, jeste to što će zaigrati u seriji "Čarlijevi anđeli".

- To je za mene bilo veliko iznenađenje, ali svesna sam šta sve može da mi donese u budućnosti. U pitanju je šou o tri devojke koje se pripremaju da budu specijalni agenti, kaže Ivana za 24sata, inače bankar po profesiji.

- Saznanje da ću u životu uvek imati čime da se bavim čini me veoma ponosnom. Uz obrazovanje i podršku porodice stigla sam dovde bez poteza kojih bih se stidela.


Izvor: S media

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

manekenke

Povezane vesti:


>