Region

Svet

Siniša Mihajlović: Uvek sam više voleo košarku od fudbala

Gost Ivana Ivanovića bio je velika svetska fudbalska zvezda Siniša Mihajlović, kao veliki zvezdaš Ivan ga je odmah na početku pitao da li je istina da će trenirati Crvenu Zvezdu? Na veliko razočarenje odgovor je ipak bio negativan:

Siniša Mihajlović: Uvek sam više voleo košarku od fudbala


 
"Ako me neko bude zvao na pregovore, ja moram da se odazovem, takav je red, objasnio je Mihajlović i dodao da novac nije prioritet za njega i da bi mu bila velika čast da trenira reprezentaciju Srbije ili FK Crvena zvezda ali ga još uvek niko nije pozvao".
 
Otac petoro dece pričao je o svom početku karijere i kako ga je Zvezda odbila kada je imao 16 godina.

"Kada sam imao 16 godina išao sam na probnu utakmicu u Zvezdu, dao sam dva gola ali su me odbili jer kako kažu nisam im bio dobar tada, očigledno su promenili mišljenje jer su 4 godine kasnije za mene platili milion maraka" - ispričao je Siniša.
 
Kada je prvi put zaigrao u Zvezdi, postojala je šansa da nikad više ne zaigra fudbal, šta se dogodilo?

"Prvi put kada sam zaigrao za Zvezdu, to je bio i prvi put da igram pred 80.000 ljudi. Izlazimo iz tunela za igrače i ja čujem huk sa tribina, prepao sam se i pomislio "Ma koji me k***c terao da dolazim ovamo da igram", da mi je neko tada rekao da se vratim kući i da ne igram više, pristao bih. Međutim morao sam da igram, trema je prošla a ja sam nastavio da se bavim fudbalom", ispričao je Siniša šaljivo.
 
Kroz celu emisiju, Siniša je bio prepun šala i anegdota sa terena pa je otkrio još jedan razlog zbog čega ne bi igrao fudbal:
 
"Iskreno, da ne postoje slobodni udarci u fudbalu, ja bih se bavio košarkom. Ja sam najviše voleo da šutiram loptu" - rekao je Siniša i dodao kako je njegov otac zbog tog istog šutiranja godišnje morao po dva puta da menja vrata od garaže koja su Siniši služila kao gol u detinjstvu.
 
U rodni grad Borovo nije išao od 1992,godine. Sećanje na razrušen grad koji je video želi da zaboravi. Nije uspeo ni sopstvenu kuću da pronađe koja je bila srušena, plakao je celim putem i to je jako bolan period.
 
Anegdote su se nizale, pa su se tako u emisiji dokačili i Dejana Stankovića, koji kada se upoznao sa Sinišom nije smeo pred njim ni cigaretu da zapali.
 
"Sećam se da smo bili u karantinu u Italiji, sedimo u sobi zajedno, gledamo televiziju i ja zapalim cigaru. Vidim on se sav uzvrteo, udiše onaj dim i ćuti, tek nekoliko meseci kasnije me je pitao "Jel smem ja da zapalim cigaru?" - ispričao je Mihajlović.
 
Naravno u jednoj od emisija kada je Dejan bio gost, otrio je nešto i o Siniši - takozvana tajna malih stopala.

"Pa ja nosim cipele broj 42, međutim visok sam 1,85m i jako je smešno kada nosim 42 broj, onda ja namerno kupujem 44, 45 broj da bih izgledao proporcionalno", kroz smeh je otkrio Siniša.
 
Prosto je nemoguće da prenesemo sve što je Siniša ispričao, bilo je vrlo zabavno i šaljivo. Naravno Ivan nije ostao dužan svom kolegi Ognjenu Amidžiću i kada Siniša nije prepoznao voditelja TV Pink sa slike,  Ivan je ustao i zahvalio se fudbaleru.

"Ko je to?"

"To ti kažem, hvala brate", rekao je Ivan. "Jel to neki pevač" - dodao je Siniša.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>