Region

Svet

Darko Filipović vara ženu?! (Video)

Darko Filipović je otišao da ugovori tezgu u jedan noćni klub. Upoznaje gazdu (50) i njegovu devojku . Dok sede i piju kafu, sokove i pivo raspravljaju o svim mogućim i nemogućim scenarijima tokom nastupa, da li da svirka bude na terasi, unutra, konobari, naručivanje pesama... Sve je išlo u savršenom planu dok se nije pojavio panični konobar najavljujući dolazak gazdine žene.

Darko Filipović vara ženu?! (Video)


 
Da, dobro ste pročitali, žene. Gazda se nervirao ali je pozdravio ženu koja je sela sa njima i naručila kafu. Gazda je predstavio Darka i svoju devojku predstavio je kao Darkovu, gde je Darko ostao nem.
 
Svi dobro znamo da Darko ima ženu i malu bebu, a ovamo se smuca sa devojkom?
 
Nemoguća Misija je prešla još jednog člana naše javne scene. Dok je Darko ćutao i klimao glavom na predstavljanje, žena od gazde je bila sumnjičava jer se gazda nekoliko puta izleteo nazivajući je prvim imenom, govorivši da novac od nastupa ide njoj, dok je jadan Darko ponavljao:
 
"Sad će da dođe moj menadžer", Sava menadžer, javio se da kasni malo.

Videlo se da je Darku izuzetno neprijatno ali on od gazdine priče nije odustajao.
 
Žena je konačno otišla svojim putem da bi se gazda izvinio Darku i pravdao devojci, nazivajući je sujetnom jer se duri. Da bi stvar, naravno, napravili još gorom, konobar je "slučajno" prosuo pivo gazdi u krilo i on i devojka su otišli u sobu pored da bi gazda presvukao pantalone. Iako su oboje umrli od smeha kada ih Darko više nije video iza zatvorenih vrata sobe, naš dragi pevač je podigao obrve i pogledao u konobara:
 
"Ne znam šta da radim"- tiho je rekao dobrica Darko.
 
Ali, ne lezi vraže, žena se vratila i videla da joj muž nije prisutan kao i Darkova "devojka i meadžerka".Filipović je telefonirao sa svojom ženom u tom trenutku i pitao kako je beba? Tek je onda Darko pokazao šta znači "nesnalažljiv" u situacijama "opasnim po život". Nikada ne staj između žene i njenog muža, a on je to osetio i na svojoj koži kada je žena ušla u sobu i uhvatila ono dvoje na delu. Bila je vriska i cika dok se gazda prvadao da je devojka samo sedela u sobi a jadan Darko govorio :

"Jeste, ona mi je prijateljica. Ona mi je devojka. Ona mi je meadžerka".
 
Svađa je potrajala a vrhunac je bio kada je besna žena zatražila dokaz njihove ljubavi tako što će se uhvatiti za ruke ili zagrliti. Devojka je pružila ruku i uhvatila Darka u trenutku kada je veliki transparent spušten na šank:
 
"NeMoguća Misija"!
 
Darko je samo pognuo glavu i smejao se.
 
"Idi bre čoveče! Video sam ja da ste se okomili na Zvezde Granda i samo sam vas čekao, ali ovo... Mislio sam "Kada me budu navatali..." a sa druge strane šta da radiš? Računam hoće posao, švalerka, žena, pa morao sam da balansiram stvar"- kroz smeh ali i drhtave ruke je rekao Darko.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>