Region

Svet

Advokat: Maja Nikolić je budala

Pevači Maja Nikolić i Miloš Bojanić, kao što smo vas već obavestili, imali su zakazano prvo sudsko ročište u Prvom opštinskom sudu u Beogradu za vređanje Jevreja na nacionalnoj osnovi u rijaliti programu "Dvor", zbog čega su i izbačeni iz takmičenja. Na suđenju se, međutim, pojavila samo Maja sa novim imidžom, nekoliko nijansi tamnijom i dugom kosom sa uvojcima.

Advokat: Maja Nikolić je budala





Milošev dolazak bio je neizvestan sve do ulaska u sudnicu, kada je njegov advokat Slobodan Stojanović saopštio da je Bojaniću iznenada pozlilo tokom noći. Temperamentna Nišlijka se bunila što se Bojanić nije pojavio jer joj je veče uoči suđenja rekao da dolazi. Dok je sa advokatskim pripravnikom u hodniku Prvog suda čekala svog advokata Gorana Petronijevića, raspitivala se o mogućnosti da se njen i Milošev sudski postupak razdvoje.

"Kako to može da on ne dolazi, a ja da uredno dolazim. Nije fer. Rekao mi je sinoć u telefonskom razgovoru da dolazi, a sada ga nema", rekla je Nikolićeva pred početak suđenja, i dodala da će izjave za medije davati tek po okončanju ročišta.

Po izlasku iz sudnice, međutim, Maja je strpljivo pozirala svim fotoreporterima i bila raspoložena za razgovor za medije, dok ju je njen advokat odgovarao od bilo kakvih izjava vezanih za suđenje. Petronijević je više puta burno reagovao dozivajući je da mu se pridruži i prekine razgovor. "Ona zna da ne sme da priča ništa o suđenju, već sam joj to više puta rekao, a ona, budala, govori", rekao je poznati advokat. Maja je za medije ipak dala izjavu. "Ne osećam se krivom i zato i dolazim u sud", rekla je Nikolićeva.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus


>