Region

Svet

Mina Kostić u vezi sa 15 godina mladjim dečkom

Pevačica Mina Kostić krenula je stopama svoje koleginice Goce Tržan, pa je posle rastanka od Igora Kostića utehu pronašla u 15 godina mlađem dečku i bivšem učesniku rijalitija "Maldivi" Srđanom Nikčevićem.

Mina Kostić u vezi sa 15 godina mladjim dečkom



"Lepo nam je ovako, a šta će biti, pokazaće vreme. Slobodno mogu reći da je moj novi dečko zreliji od većine muškaraca koji su stariji od njega. Ako se dvoje ljudi razumeju i vole, razlika u godinama je nevažna" - rekla je Mina.

Da podsetimo, ovaj mladić je u takmičenju  "Maldivi" ,jednom prilikom u igri istine ispričao svoju tužnu životnu priču. Otac mu se ženio tri puta, majka je od depresije postala alkoholičarka, on je živeo pet godina u kasarni sa vojskom, kao i u domu, živeo je po Sloveniji, Crni Gori i Beogradu ali zahvaljujući sportu se izdigao iz svih tih situacija i postao svoj čovek.

Već na prvi pogled možemo da primetimo da ovaj simpatični momak ima dosta sličnosti sa Igorom Iks, obojica su sportski građeni i jako liče jedan na drugog. Mina je već duže vreme rastavljena od Igora ali joj očigledno fizički takav tip muškarca odgovara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>