Region

Svet

Mina Kostić izazovnim fotografijama najavila novu pesmu - Egocentričan! (Foto)

Atraktivna Mina Kostić poznata je po živim scenskim nastupima i seksepilnom stajlingu, a upravo to nas očekuje i sa njenom novom pesmom "Egocentričan".

Mina Kostić izazovnim fotografijama najavila novu pesmu - Egocentričan! (Foto)



Folk pevačica Mina Kostić sa svojim zanosnim ženskim atributima svakako slovi za jednu od najseksepilnijih zvezda na domaćem estradnom nebu. Takođe, ko god je Minu gledao uživo, zna da ova "džepna Venera" odiše seksualnim nabojem koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sudeći po najavi, tako će biti i sa njenom novom pesmom "Egocentričan"!

Naime, Mina je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije sa priprema koreografije za novu pesmu. Atraktivna pevačica ovog puta je i u ulozi plesačice, te kolaž prikazuje Minu sa partnerom kako u plesnoj sali uvežbavaju novu koreografiju.


Foto: Facebook

"Dragi moji u petak premijera nove pesme koja se zove Egocentričan, nešto brzo i moderno, a koreografija neka ostane mala tajna do petka", napisala je Mina ispod fotografije, a sudeći po pozama nje i plesača, ne sumnjamo da će, pored "brzo i moderno", nova koreografija biti i potpuno seksi! Ništa manje od nje ne bismo ni očekivali!

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>