Region

Svet

Soraja ubedljivo vodi u takmičenju za Plejboj zečicu

Prvi duel srpskih kandidatkinja za titulu "Playmate of the year" na programu je večeras na televiziji "Pink", sa početkom u 23 časa i 39 minuta. Snage će odmeriti Soraja Vučeljić i Andrea Ranković.

Soraja ubedljivo vodi u takmičenju za Plejboj zečicu



Prvi put u Srbiji organizovan je izbor za "Plejboj" devojku godine. Premijerni izbor ovog muškog magazina predstaviće lepotice sa prostora bivše Jugoslavije, iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koje su se fotografisale za srpsko izdanje prestižnog magazina. Među učesnicama su devojke koje su se ove godine slikale golišave za duplericu ovog magazina, među kojima su Soraja, Anastasija Buđić, Andrea Ranković, Isidora Ivančević, Una Grujić itd. U šest polusatnih epizoda subotom uveče i u specijalnoj finalnoj emisiji početkom januara 2012. na TV "Pink", gledaocima će se na specifičan i veoma atraktivan način, predstaviti širom sveta popularne "zečice". Devojke će pričati o sebi i svojim navikama kroz različite situacije, uz priloge sa fotografisanja za "Playmate" katalog, intervjue sa prijateljicama, članovima porodica. Za sve kandidatkinje za titulu "Plejbojeva duplerica godine", biće pripremljeni i posebni trejleri, a auditorijum će moći da glasa putem SMS poruka.

Prema anketama i forumima na internetu, starleta i bivša učesnica Velikog Brata, Soraja, za sada "za prsa" bolje stoji od drugih kandidatkinja, možda upravo zbog svog učešća u popularnom rijaliti šou programu. Sorajin golišavi editorijal u stilu "Pobesnelog Maksa", kupovina skupocenog Mercedesa, vredni pokloni od dečka i lezbo poljupci sa drugaricama punili su stupce žute štampe proteklih meseci.
Pobednicu serijala očekuje vredna novčana nagrada i put u Los Anđeles, gde će upoznati vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>