Region

Svet

Prva pica Srbije

Da nema samo talenat za pevanje, već i za kuvanje, pokazao je učesnik emisije „Prvi glas Srbije“ Filip Mitrović! On je odlučio da obraduje svoje protivkandidate i napravi im ukusan obrok

Prva pica Srbije



Kako je ovaj momak već radio kao roštiljdžija i picamajstor, njegova želja da takmičare počasti upravo pomenutim italijanskim specijalitetom ostale nije previše iznenadila. Filip je pripremio testo i sastojke i ubacio sve u pećnicu, a vreme dok se pica pekla je iskoristio da se s Aleksandrom, Davorom, Darijom, Igorom i Nevenom posipa brašnom i napravi haos u kuhinji! Ipak, kada je glavno jelo bilo gotovo, ubrzo su zaboravljeni nestašluci iz kuhinje i ekipa se odmah bacila na klopu. Pošto su se šalili da im je Filip možda u picu stavio neki sastojak koji će im oslabiti glasne žice, on je prvi probao svoj specijalitet, a zatim su počele da pljušte pohvale.

"Ovo je najbolja pica koju sam probao u životu" - rekao je Davor, dok su ostali mljackali Fićin specijalitet i klimanjem glave odobravali Davorove reči. Nakon što su se najeli, vratili su se u svoj boravak i počeli s pripremama za novu emisiju, koja će večeras biti emitovana. Kako su se pokazali pred Lenom, Vladom i Maretom, tek ćemo da vidimo, a jedno je sigurno - gladni bili nisu !

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>