Region

Svet

Dara Bubamara i Cvija snimili duet! U spotu i seksi Soraja (Video)

Na devetom spratu jedne zgrade u Beogradu u klubu Mr Stefan Brown Dara Bubamara i Cvija su snimili spot za pesmu “Noć za nas”! O ovoj pesmi se već mnogo priča a vi imate priliku i da je prvi premijerno i čujete. U spotu se osim Dare koja peva sa Cvijom pojavljuje i Soraja Vučeljić, devojka koja se takmiči za titulu najseski Plejboj zečice. Cvija nam objašnjava kako je došlo do toga da baš sa Darom snimi duet kao i odakle jedna od najpoželjnijih devojaka Sara u njegovom spotu.

Dara Bubamara i Cvija snimili duet! U spotu i seksi Soraja (Video)



"Uradio sam demo, ciljano da na pesmi bude Dara, zato što je legenda, postoji mnogo dugo, prati taj fazon i ima jaku energiju, mislim da će pesma da postavi nove standarde ovde, jer je totalno nesto novo. Drago mi je sto je exluzivno za ovaj spot u novom imidzu i sa novom kosom. Spot se snima ispred trijumfalne kapije, ali u Stefan Braunu. U spotu će biti mnogo lepih i atraktivnih devojaka, kao i momaka. Jedna od glavnih akterki je i Soraja, koju sam skoro upoznao i iznenadio se koliko je luda i pozitivna".

I Dara je oduševljena kako je sve ispalo i kako je prošlo snimanje:

"Znate mene ja sam uvek za dobru pesmu i akciju. Posle Galame ova pesma mi se jako svidela i sigurna sam da će postati veliki hit! Pesma ima odličnu energiju i svideće se svima" – kaže Dara.

Reditelj spota je Andrej Ilić, pevač koji je snimio već duet sa Cvijom, kao i sa Dadom Polumentom.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>