Region

Svet

Jelena Karleuša i Dara Bubamara! Stiže duet!

O njihovim svađama svi su pričali i pisali, a sada stiže novo iznenađenje! Jelena Karleuša i Dara Bubamara! Stiže duet kao kruna pomirenja!

Jelena Karleuša i Dara Bubamara! Stiže duet! Foto: InstagramPevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa zasluženog odmora, pa sada sprema nove pesme. Tim povodom je otkrila da će snimiti i duet sa Jelenom Karleušom, kako bi krunisali pomirenje o kojem su svi pričali. Dara je za Srpski Telegraf izjavila:

"Redovno se čujem sa Karleušom, ali se dugo nismo videle zbog poslovnih obaveza. Čestitala sam joj rođendan, ali još uvek nisam uručila poklon koji sam joj spremila jer je ona već dugo na putu, a ja sam se skoro vratila sa odmora. Što se našeg dueta tiče, ne bih otkrivala jer hoću da bude pravi bum. Međutim, već dugo se radi na tome i mogu da kažem da ćemo novom pesmom pokoriti estradu. Naše energije se odlično poklapaju, tako da će krajnji rezultat biti pravi pogodak."

I Jelena Karleuša se uskoro vraća sa porodičnog odmora u Kini, a kako je nedavno otkrila, u narednom periodu će početi da izbacuje pesme jednu po jednu:

"Već petu pesmu radimo. Pokušavamo da sklopimo album. Svakako ćemo od jeseni izbacivati jednu po jednu. Leto nije pravi period za to. Sada pravim puno letnjih koncerata."


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>