Region

Svet

Mia Borisavljević: Zbog mojih dramatičnih priča iz života, mnogi bi plakali (Video)

Estradni skandali, priče o nasilju u porodici i prevare, koje već mesecima pune stranice novinama, sve češće izazivaju kontraefekat kod publike. Zato Mia Borisavljević  smatra da je načinila pravi potez kada je odbila da javno priča o svojim vezama, jer sve se kad-tad vrati.

Mia Borisavljević: Zbog mojih dramatičnih priča iz života, mnogi bi plakali (Video)



"Mogla bih da vam ispričam na tone dramatičnih i srceparajućih, istinitih priča iz mog života zbog kojih bi mnogima krenule suze na oči. Garantovano bih bila na svim naslovnim stranama. Moj ljubavni život nije dosadan, naprotiv izuzetno je uzbudljiv, pun drama i neočekivanih obrta. Ali, neću, poput mnogih žena sa estrade, da budem junakinja teških, bljutavih priča" - rekla je Mia i dodala:

"Čudo jedno, ali uvek sam imala problematične veze. Nijedna moja ljubavna priča se nije mirno završila. Svega i svačega je bilo, a najviše problema. Verbalnih ataka i svađa u izobilju, ali sam srećom, fizičke konflikte uspevala da izbegnem. Sve moje veze su se završavale svakakvim pretnjama koje su umele da mi zagorčaju život. Redovno biram pogrešne muškarce, valjda je to moja karma. Možda i sama izazivam konflikte, a možda je sve zbog toga što ne slušam druge kada me upozoravaju... Mnogo sam svojeglava i ne slušam tuđe savete" - zaključila je Mia.



Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>