Region

Svet

Severina: Ne plašim se porodjaja (Foto)

Hrvatska pevačica Severina Vučković, koja je u sedmom mesecu trudnoće sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, za nekoliko dana predstaviće publici novi singl "Grad bez ljudi". Nikad lepša, Seve je ekipu Pressa ugostila u muzičkom studiju u centru Beograda, otkrila da je spremna za ulogu majke i da se ne plaši porođaja iako ima 39 godina.

Severina: Ne plašim se porodjaja (Foto)



"Strah od porođaja? To je neka nova knjiga?! Znam da postoji strah od letenja, ali za strah od rođenja deteta nisam čula, niti ga imam" - kroz osmeh nam odgovara Seve, koja samo dva meseca pred porođaj s ponosom nosi mini haljinu.

Tajnu lepog izgleda i u poodmakloj trudnoći objašnjava pozitivnom energijom i divnim okruženjem.

"Trudim se da vreme uglavnom provodim sa dragim ljudima koji mi odmah stave osmeh na lice, tako da je to ono što mi daje energiju "- štura je na rečima Seve, jer po običaju ne želi da otkriva detalje svog privatnog života.

Budući da se dosta polemisao da li će se poroditi u rodnom Splitu ili Beogradu, odakle je njen budući suprug Milan, Severina je nagovestila de će to biti u Hrvatskoj.

"Mislim da ću se poroditi u Splitu" - bojažljivo kaže Severina, ne želeći da nam otkrije da li privezak u obliku slova „A" na njenom lancu predstavlja ime njenog budućeg sina - Aleksandar Ivan, o čemu se ovih dana piše u medijima.



 "Ne bih to komentarisala" - ljubazno je rekla Severina.

Za doček Nove godine, kako kaže, neće nigde pevati, ali se povodom toga našalila na svoj račun.



"Ja ne nastupam. Ja sam jedna obična domaćica koja povremeno peva ovde u studiju jer joj je silna želja da snimi neku pesmu" - kroz osmeh kaže buduća mama.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>