Region

Svet

Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde

Iako je često bio gost u emisijama Grand-a, poznati kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja isprozivao je direktora i suvlasnika produkcije Sašu Popovića.

Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde



"Ne pada mi na pamet da idem u "Grand". Odabrao sam da ne učestvujem u tome. Da me neko ne shvati pogrešno, ne zameram glavama te estradne porodice, ali ne stojimo na istim stanovištima. Ta priča je postala suluda onog trenutka kada se "Grand" zatvorio u svoje okvire, kada je Popović shvatio da je isplativije prodavati programe nego stvarati zvezde. Oni stvaraju lažne zvezde, poluproizvode, koje nikome, pa ni njima, ne trebaju", izjavio je Braja i dodao:

"Ne volim da budem vesnik loših vesti niti da glumim proroka. Ali, zar se sa "Grandom" uveliko ne dešava to što sam predvideo? Razumem da je u privatnoj kući najvažniji lični interes. Ali, postoji i opšti interes. Ako se stvari sagledaju šire, treba voditi racuna o opštem jer na kraju iz njega proizlazi i lični interes. Nažalost, to niko neće da shvati. "Grand" je postao vavilonska kula koja će se sama od sebe urušiti. Ne, ne želim im to, iako sam još pre nekoliko godina upozoravao Sašu Popovića da će ako nastavi putem kojim je krenuo napraviti privatnu estradu. Da je neko mislio da je moguće napraviti privatnu estradu, Amerikanci bi to davno učinili" - izjavio je Braja.

Sa druge strane Popović nije želeo preterano da komentariše Brajinu izjavu : "Ja imam privatnu produkciju kao što su "Univerzal" i "Soni2 i milion drugih u svetu. Ako gospodinu Brajoviću nešto nije po volji, neka otvori svoju produkciju i neka izmišlja toplu vodu do mile volje" - zaključio je Saša Popović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>