Region

Svet

Romana: Ne polažem račune nikome

Romana Panić konačno može da odahne. Nakon prošle godine, za koju kaže da joj je bila kritična, sada konačno je sve došlo na svoje mesto.

Romana: Ne polažem račune nikome



Objavila je dugo najavljivani album, redovno nastupa uglavnom u BiH, a pregovara i za novogodišnji nastup i nada se da će dobro da unovči doček Nove 2012. godine.

"Trenutno nisam zaljubljena ni u jednog muškarca. Konačno je došlo vreme da budem zaljubljena samo u sebe, i moram priznati da mi prija. Odlično mi je, radim šta hoću i kako hoću, nikome ne polažem račune i sve sama odlučuje", kaže Romana. Ona ne krije da je bilo trenutaka kada je poželela da sve ostavi i nestane, ali:

 "Imala sam dosta neprijatnosti i nepravde, svega mi je bilo preko glave. Brzo planem, ali se isto tako ohladim i nastavim dalje. Najbolji oporavak su nastupi, koncerti, susreti sa novim ljudima, nove energije. Ipak, mnogo volim muziku i pevanje je jedino što umem da radim", iskrena je pevačica. Kada bi iz bilo kog razloga morala da promeni profesiju odabrali bi nešto vezano za muziku.

"Nikad se ne zna, možda za nekoliko godina dobijem ideju za neki dodatni biznis, jer se sa muzikom nikad ne zna šta će biti. Ali svakako bi bilo kreativno i usko povezano za ovim što radim, možda produkcija ili menadžment."

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Romana

Povezane vesti:


>