Svet

Region

Razvode se Kim Kardašian i Kris Hemfriz posle samo 72 dana braka

Kim Kardašijan razvodi se od Krisa Hemfriza nakon samo 72 dana provedena u braku. Americki i britanski mediji javljaju da je starleta podnela zahtjev za razvod zbog "nepremostivih razlika". Vest je prvi objavio producent njenog reality showa, Ryan Seacrest na svom Twitter profilu: "Da, Kim Kardašijan je jutros zatražila razvod. Poverila mi se. Uskoro ću dobiti izjave". Ubrzo nakon toga Kim je vest potvrdila i obratila se medijima: "Nakon dužeg razmišljanja, odlučila sam staviti tačku na svoj brak. Nadam se da svi shvataju kako ovo nije bila laka odluka. Nadala sam se da će ovaj brak trajati večno, ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako smo planirali. Ostaćemo prijatelji i želimo sve najbolje jedno drugome".

Razvode se Kim Kardašian i Kris Hemfriz posle samo 72 dana braka






Kris je takođe ispričao svoju stranu priče prema kojoj on  nije znao da će Kim tražiti razvod. "Potpuno sam se predao ovom braku i svemu što on predstavlja. Volim svoju suprugu i bio sam slomljen kad sam saznao da je zatražila razvod. Učiniću sve što  treba kako bi brak funkcionisao", izjavio je TMZ-u. Kim je  navodno angažovala jednu od najtraženijih advokatica za razvode, Lauru Wasser koja je zastupala i Britni Spirs,  Anđelinu Džolie i Rajna Rejnoldsa. Iako su sestre Kardašijan stalno prisutne u medijima, nijednaod njih nije davala nikakve izjave povodom razvoda. Kim je ovih dana viđena na zabavi uoči Noci vještica ali bez Krisa. Nedavno su zajedno proslavili njen rođendan ali je njihovom braku ipak došao kraj.



Par se venčao u avgustu ove godine na raskošnoj ceremoniji u Kaliforniji. Od prvog dana njihovog braka nagađa se da im je odnos u krizi. Mediji su neprestano pisali da se par ne slaže, a Kim se sve ređe s Krisom pojavljivala u javnosti. Posljednjih dana javila su se nagadanja da je njihov brak bio dobro isplanirana predstava za javnost, jer su od venčanja zaradili oko 18 miliona dolara. Kim je insistirala da pre braka potpišu predbračni ugovor pa je tako zaštitila svoju imovinu koja je znatno veća od Krisove. Ovo je već drugi propali brak za bujnu starletu koja se sa 19 godina u Las Vegasu venčala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>