Region

Svet

Dara Bubamara ne zna sa kim peva

Pevačica Dara Bubamara sprema novi album koji će publika imati priliku da čuje na proleće sledeće godine, a pre toga će objaviti novi singl, i to duetski. I sve ovo bi bila lepa vest za obožavaoce njenog rada da je pevačica znala da kaže s kim će novu pesmu otpevati.

Dara Bubamara ne zna sa kim peva



”Putujem dosta, znate standardno za vikend sam u inostranstvu. U pripremi je novi album, Marina mi piše tekstove i biće jedno dve, tri mega, ekstra pesme. Biće fenomenalno”, rekla je u dahu Bubamara, a potom objasnila da sprema iznenađenje. “Ali ne brinite, neću zapostaviti svoje fanove i neću ih terati da čekaju do proleća sledeće godine. Pravim veliko iznenađenje. Neću pominjati ime sada, tek kada se bude snimila pesma, ali radim na singlu s jednim divnim beogradskim di-džejom, em-sijem, kako se kaže... Biću gost na njegovom albumu i uradićemo jednu numeru zajedno. Ovo će biti baš, baš dobro. Videćete”, izjavila je Dara Bubamara, ostavljajući u nedoumici sve one koji su ovo imali priliku da pročitaju.

Naime, da Adžićeva ne zna razliku između di-džeja (DJ) i em-sija (MC) moglo bi i da bude razumljivo, ali ako već sa čovekom radi, očekivano je da makar zna čime se čovek bavi. Jer, em-sijevi su, u stvari, reperi koji uživo nastupaju, dok su di-džejevi zaduženi da puštanje muzike, ali se u poslednje vreme bave i stvaranjem muzike.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>