Svet

Region

Majkl Džekson bio pun analgetika i botoksa

Pevač Majkl Džekson je u vreme smrti imao u organizmu ogromnu količinu botoksa i lekova protiv bolova, kazao je dr Robert Voldman, jedan od svedoka odbrane na suđenju lekaru Konradu Mareju, optuženom za ubistvo pevača.

Majkl Džekson bio pun analgetika i botoksa



Marejevi advokati, naime, tvrde da je Džekson uzimao lek demerol od jednog dermatologa sa kojim je Mareje bio u sukob oko načina kako da se pop zvezdi pomogne da reši problem spavanja, javljaju američki mediji.

Medicinski izveštaj otkriva da je Džekson za tri dana u maju 2009. uzeo 900 miligrama demerola. Pevaču su, takode, tokom više meseci ubrizgavani botoks i restilan za tretman bora i preteranog znojenja.

Dr Voldman je na sudu izjavio da postoji "mogućnost" da se kod Džeksona razvila zavisnost od demerola, ali da to ne može sa sigurnošću da potvrdi.

Optuženi Marej, kome se sudi za ubistvo iz nehata, rasplakao se juče u sudnici tokom svedočenja nekoliko njegovih bivših pacijenata u njegovu korist.

Suđenje se polako približava kraju, a ukoloko bude proglašen krivim, Marej bi mogao da bude osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od najviše tri godine.

Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>