Region

Svet

Luna Lu: Nataša nije budala, njoj je samo mnogo dobro

Zbog pogrešno prenetih telefonskih izjava, nakon prozivke Nataše Bekvalac na njen račun, Luna Lu je rešila da napiše šta tačno misli o Nataši

Luna Lu: Nataša nije budala, njoj je samo mnogo dobro



Objavljujemo u celosti pisanu izjavu Lune Lu koju je dala ekskluzivno za Pulsonline:

Nisam sigurna kako sam dospela u epicentar lansiranja novog singla gospođe Bekvalac, ali eto ne zna se šta nosi dan, a šta noć Moj FB profil je zatvoren za javnost. Imam ga od 2007. - 1200 prijateja i neku krticu te mogu pretpostaviti kako je u jedan tabloid dospeo moj komentar na njen stihoklepčki pokušaj "gde ona umire i grči se na belom, ali je dobro"

Moj komentar je glasio "Bkvlc, promeni dilera (čitaj tekstopisca prim.aut) ili na čemu ova deca odrastaju". Potom je usledio atak na moj telefon od strane raznih redakcija a la Mars Napada. Zbunjena zahtevom da dam komentar jer kako komentarisati nešto što je već komentar? Odgovorih najpogrešnijim mogućim odgovorim, a to je "nemam komentar, drago mi je da je dobro".

Onda ona mene izvređa u drugom tabloidu, ja se nasmejah i u nezvaničnom razgovoru sa novinarkom trećih novina objasnih da je verovatno niz kolumni Foto Robot Svakodnevice, a posebno "Nata Bluz" iziritirao do te mere da mi poruči da mi je potreban psihijatar! Pomislim lutko, imam ga već kao i većina građana Srbije jer mi nije dobro od vrednosti koje između ostalih i ona pokušava da uspostavi.

I pustila bih ja sve ovo na "ignore", nek mi stavljaju u usta reči koje nisam rekla - sve zarad prodaje novog joj singla i rasta joj cena gaža po klubovima, da u u naslovu nisu stavljene reči da je "budala". E, to zaista nikad ne bih dopustila jer to nije moj način komunikacije, a i ne pristaje joj jer su meni budale izuzetno simpatične, a i ja stalno ispadam budala tako da njoj ta reč ne pripada, Napisati da je "ona budala" nije citat mojih reči nego pokušaj da se ova besmislena iskonstruisana polemika nastavi u nečiju korist, a na moju štetu.

Verujem da je uzimanje telefonskih izjava veoma loš način da se sagovornikove reči pravilno prenesu te evo prilike da greška bude ispravljena.

Kraj ove besmislene & bizarne agonije završava se u kolumni Foto Robot Svakodnevice pod naslovom - "Blago onom ko...(rano poludi)".

Pa do čitanja u četvrtak.
 
LuNaLu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>