Region

Svet

Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u engleskom filmu

Manekenka Danijela Dimitrovska započela je glumačku karijeru! Verenica Ognjena Amidžića već nekoliko dana u Beogradu snima engleski film "In the night"! Jedna od najlepših Srpkinja u ovom filmu tumači glavnu ulogu, pored britanskog glumca Bena Aldridža.

Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u engleskom filmu



"Igram dvadesetogodišnju devojku Danijelu, koja ima problem sa nesanicom. Snimali smo na raznim lokacijama u Beogradu, a najzanimljivije su mi scene koje smo radili na bazenima 'Olimp'. Reč je o prvom u nizu filmova o gradovima širom sveta, ali ne mogu ništa više da otkrivam pre premijere", kaže novopečena glumica, i otkriva da u filmu glumi na srpskom i engleskom jeziku.
Rediteljka je Ivana Bobić, s kojom je Danijela sarađivala u kampanji za čuvenu Stelu Makartni.

"Ivana živi i radi u Londonu, veoma je kreativna i s njom sam pre svega prijateljica. Zna kako se ponašam pred kamerom, pa sam joj na neki način i bila inspiracija za glavnu ulogu. Kad me pozvala nisam se mnogo premišljala jer me je gluma odranije zanima, a i imam dosta poverenja u Ivanu. Ben, moj partner u filmu, dosta mi je pomogao da se opustim. Moram da priznam da je cela ekipa veoma zadovoljna", izjavila je Danijela za jedan dnevni list.

Dimitrovska priželjkuje glumačku karijeru, ali neće zapostaviti manekenstvo. "Ovo mi je prvo glumačko iskustvo, nadam se ne i poslednje. Uskoro se vraćam svom poslu u Njujorku. Modeling volim, njime se bavim već osam godina, karijeru sam dovela do zadovoljavajućeg nivoa i nastavljam dalje da je gradim. Možda je gluma još jedan korak ka novom uspehu", kaže manekenka, koja je prošle godine potpisala vredan ugovor sa prestižnom kućom "Victoria's Secret".

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>