Region

Svet

Ognjen Amidžić smatra da se Selmi Bajrami daje važnost koja ne postoji!

Pevačica Selma Bajrami gostovala je u "Ami G Show" emisiji, gde se malo sporečkala sa voditeljem oko pitanja koja se postavljaju, a sada Ognjen Amidžić kaže da se njoj daje važnost koja ne postoji!

Ognjen Amidžić smatra da se Selmi Bajrami daje važnost koja ne postoji! Screenshoot/Instagram





Verovatno ste već svi primetili koliko poznati ili oni manje poznati imaju potrebu da se pohvale da su gostovali kod Amidžića u emisiji, a svi oni vrlo dobro znaju kakav je koncept emisije i kakva se pitanja postavljaju... Sada se Selma Bajrami pobunila zbog pitanja koje je postavljeno Eri Ojdaniću o tome sa koliko je žena spavao.


Ognjen je zamolio da se ne meša u njegov voditeljski posao jer se ni on ne maša u odabir njenih pesama, na šta se Selma Bajrami izvinila voditelju. Ipak, gostujući u emisiji na Face televiziji, ona je prokomentarisala situaciju:



"Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje".






Ognjen Amidžić se nakon toga oglasio i stavio do znanja svima da se Selmi previše daje na važnosti:




"Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno", rekao je voditelj, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on "ocrnjuje u medijima" rekao je voditelj i dodao:


"Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno".- završio je Amidžić, a OVDE možete pogledati kako je ta rasprava izgledala:
 

Šokantna bračna priča! Tri godine varao suprugu, dok je ljubavnicin muž posmatrao!



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>