Region

Svet

Devojka Nemanje Stevanovića bila u vezi sa Kavalijem?!

Fotografije na kojima je Nemanja Stevanović sa novom devojkom, objavljene prošle nedelje, izazvale su veliko interesovanje javnosti. Kako i ne bi kada je devojka sa kojom je na slici – “avion”. Manekenske građe, izvesna Marijana, lako je osvojila pevačevu pažnju, nakon njegovog raskida dvogodišnje veze sa Milenom Ćeranić.

Devojka Nemanje Stevanovića bila u vezi sa Kavalijem?!



Iako Nemanja još uvek ne priznaje da je otpočeo novu vezu, te tvrdi da mu je Marijana samo drugarica, sa kojom ga je upoznala bivša misica i njegova “cimerka” sa “Farme”, Mirjana Božović, ko može da poveruje da bi sa takvom ribom bio samo u prijateljskim odnosima. Osim toga, uslikani su na večeri, kako jedno drugom miluju lice, ali i kasnije na ulasku u njegovu zgradu, tako da te priče svakako ne piju vodu.
Ipak, da nisu zajedno nada se i njegova bivša.

Naime, Ćeranićeva tvrdi da Nemanja sve pokušava, samo da bi nju napravio ljubomornom i dokazao joj da ne pati zbog raskida, ali da ona zna da je istina drugačija. Prava sapunica u nastanku, složićete se. Ali, tu zapletima nikako nije kraj. Portal svet.rs ekskluzivno otkriva ko je “misteriozna” devojka koja je osvojila srce mladog pevača. U pitanju je manekenka Marijana Vidović, koja je javnosti postala poznata pre dve godine, kada je bila verna pratnja slavnog kreatora Roberta Kavalija, kada god bi se on obreo na ovim prostorima. Mediji su tada tvrdili da je upravo mlađana manekenka razlog zašto sedamdesetogodišnji kreator dolazi u Srbiju, te da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, što Marijana nije porekla. Naprotiv!

“Nas dvoje smo se upoznali pre dve godine u njegovom restoranu i od tada smo dobri prijatelji. Još od tada mi se udvara, šalje poruke i stalno priča da je usamljen. Dok sam bila u Los Anđelesu, slao mi je poruke i hteo da dođe, pa smo se dogovorili da se vidimo u Beogradu. On je dosta liberalan i često menja devojke. Recimo, na splavu se pred svima ljubio sa svojom asistentkinjom”, rekla je tada Vidovićeva.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>