Region

Svet

Stefan Petrušić na radiju Svet Plus

U drugoj emisiji nove sezone "VIP Špajz", ugostili smo pobednika pete sezone "Zvezde Granda" Stefana Petrušića.

Stefan Petrušić na radiju Svet Plus







Stefan je rodjen 25. jula 1989 godine. Rodom je iz Smederevske Palanke, ali duže vreme živi u Beogradu jer je upisao Pravni fakultet i trenutno je na trećoj godini. Pobeda na takmičenju "Zvezde Granda" donela mu je dosta toga. Kroz takmičenje je naučio kako da se ponaša na sceni, kako da razgovara sa predstavnicima medija a dosta je naučio i o pevanju.





Sve njegove fanove će sigurno interesovati da se album prvenac uveliko priprema. Stefan sa svojim timom saradnika ozbiljno bira pesme koje će se naći na debi albumu i ne želi ništa da prepusti slučaju. Želi da njegov prvi album bude satkan od predivnih melodija i tekstova koji će dopreti do slušaoca.





Veći deo emisije je bio posvećen i njegovim fanovima to jest "Steficama" i "Petrušićkama", kako one same sebe nazivaju. Okupirale su to veče telefon radija Svet Plus i bile su prepune pitanja, prepune hvale za svog pevača. Među njima je prednjačila Stefanova tetka. U više navrata je naglasila da je emisija fantastična, hvalila voditelja ali Stefan je Stefan, dupli kralj i apsolutni favorit za svoju tetku.





Oni koji su slušali emisiju "VIP Špajz", imali su priliku da čuju kako Stefan peva uživo pesmu za svoje fanove. Bilo je to divno izvođenje pesme "Jano mori". Uostalom ukoliko niste čuli u emisiji možete snimak naći na našem portalu u Audio sekciji, kako te pesme tako i delova intervjua sa Stefanom.





Za kraj Stefan je budućim takmičarima, budućim zvezdama Granda, poručio da ako žele da postignu neke rezultate moraju slušati sebe, ponašati se najprirodnije moguće i uspeh će sam doći. Vera u sebe i borba za zacrtane ciljeve je moto ovog mladog pevača. Srećno Stefane.





Novinar: Sokol Vuk
Foto: Svet Plus


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>