Region

Svet

Region

Buttler posle infuzije završio na "Pantersima"

Poznati holivudski glumac Gerard Buttler, nakon izlaska iz bolnice gde je proveo jedan dan na infuziji zbog prekomerne kolicine hrane i pića, nastavio je svoje upoznavanje Beogradskog noćnog života i to na splavu "Black panters".

Buttler posle infuzije završio na



Poseta holivudskog glumca najviše je obradovala i domaćina splava Tomu Jovanovića i momka iz obezbeđenja koji na ruci ima istetoviran lik Buttlera.

"Pre godinu dana sam istetovirao njegov lik jer sam bio oduševljen ulogom u filmu '300'. Kada je ušao na splav u prvi mah ga nismo primetili jer je bila gužva, kasnije, kada smo mu rekli kakvu tetovažu imam, oduševio se. Odmah je prišao sa svojim aparatom i slikao se sa mnom" -rekao je oduševljeno dečko iz obezbeđenja.

Toma takođe nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo, pa je rekao da se Buttler odlično proveo i da će ga ponovo vrlo rado ugostiti.

toma panters

"Mnogo dobro se proveo i baš se videlo da uživa u provodu i muzici na našem splavu. Oduševio se narodnom muzikom, ljudima, a i rakijom koju služimo, pa je popio taman koliko treba da bude veseo, a uz to je jeo roštilj koji mu se baš svideo. Meni deluje kao super lik jer se nije ponašao kao zvezda, već je bio prirodan, a pogotovo kada je video tetovažu na Tomi iz obezbeđenja".

" Igrao je uz našu muziku kao da sve pesme zna, a najviše su mu se dopale naše 'Ja baraba, a ti vila' i 'Retrovizor'. Žao mi je što te večeri na splavu nije bila i Gordana Jovanović, pa da mu je otpevamo u originalnoj verziji, kao na festivalu. Prilazili su mu svi kako bi se slikali sa njim i nikoga nije odbio".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>