Region

Svet

Estrada je skroz poludela i prolupala

Goca Božinovska se nedavno propisno iznervirala, i to ni manje ni više nego zbog skupocene Kavalijeve haljine. Goca kaže da ima i skupe haljine, ali i da se oblači kod Kineza ako joj dune.

Estrada je skroz poludela i prolupala



"Ne znam više šta da obučem! Štagod da stavim na sebe, nekom smeta. Obukla sam nedavno jednu lepu Kavalijevu haljinu, baš skupu, a koleginica me odmerila i rekla:   "Malo ti je široka, trebalo bi da je suziš, ne stoji ti baš kako treba." A, u stvari, široko je njoj u glavi. Došlo mi da joj kažem da su joj se proširili krvni sudovi u mozgu, pa zato vidi široko - ispričala je Goca.

Za komentare sa estrade koji kaži da se oblači kod Kineza, Goca ima čvrst stav: "A, zašto da se ne oblačim kod Kineza? Kupujem i oblačim se kako mi dune.   Umem da tresnem pare za neku skupu stvar u firmiranom butiku, ali umem da se obučem i za deset evra. Skoro sam nosila haljinicu koja sam platila deset evra i svi su mi rekli da je divna i da mi odlično stoji. Valjda nisu znali koliko košta. Oblačim se kako hoću i nije me briga ko šta lupeta."

Sa estradnim zvezdama se nekako stalno povezuju ogromne količine novca, ali se često čuju i komentari kako je "običnom svetu" lakše, što Goca komentariše: "Većina mojih koleginica nema pojma šta priča. Estrada je skroz poludela i prolupala! Što više vreme odmiče, to bolje shvatam neke stvari. Džaba što neki imaju para kad se njihove muke i ludila parama ne mogu rešiti."

"Gledam koliko su mnogi pevači jadni i nesrećni. S druge strane, gledam neke, kako kažu obične ljude i vidim koliko su srećni. Posmatram žene koje žive od skromnih platica. Zadovoljne su kad sebi kupe neku sitnicu, srećne su kad popiju kafu sa komšinicom... Nemaju stresove zbog firmiranih krpica i sličnih gluposti i zato im javno poručujem - i bogati plaču!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>