Region

Svet

Siniša pobedio Milana Kalinića

U najgledanijem spektakularnom šou programu „Izađi na crtu“ koji je sinoć osvojio celu Srbiju, Milan Kalinić dobio je dostojnog protivnika, Sinišu Štetina, diplomiranog grafičkog inženjera iz Novog Sada. U premijernoj epizodi, Siniša je pobedio Milana i osvojio 25.000 evra!U direktnom prenosu, neizvesna četvorosatna borba vodila se kroz 15 različitih igara, od onih koje su testirale inteligenciju i opštu kulturu, do onih koje su zahtevale odličnu fizičku spremnost i savršenu motoriku.

Siniša pobedio Milana Kalinića





Milan je, baš kao što je i najavljivao, nastupio izuzetno samouvereno i vodio u nekoliko rundi. Ipak, Siniša se nije predavao, napravio je preokret i stekao samopouzdanje. Ali ni Kalinić nije dozvolio protivniku da se lako izvuče, uspevao je da se povrati u igru iz gotovo nemogućih trenutaka. Borba je bila neizvesna do samog kraja, oba takmičara su se lavovski borila i tek u poslednjoj, petnaestoj rundi, Siniša je uspeo da se izbori za pobedu. Iako ne voli da gubi, Kalinić je pružio fantastičnu borbu do samog kraja, uneo je celog sebe baš kao što je i obećao. Ipak, ovog puta, sreća je bila na strani protivnika koji se sjajno borio.

Pobednik Sinša još uvek nije svestan svog velikog trijumfa: „Gledam reprizu pa se ću posle toga verovatno biti svesniji. Milan je bio sjajan ali i ja sam došao da pobedim, u suprotnom se ne bih ni prijavljivao” rekao je samouvereno Siniša.Posle igre sa testerom sve je bilo lakše za Sinišu, izbacio je sve iz sebe i pojačao svoju koncentraciju. „Uživao sam, meni je vreme u sinoćnom obračunu proletelo. Imao sam tremu samo dok je Saša Mišić izvačio kuglicu sa imenom učesnika koji će Milanu stati na crtu. Kada sam čuo svoje ime, treme je nestalo” kaže Štetin i poručuje budućim takmičarima: „Verujte u sebe jer tada je sve moguće!”

Milan Kalinić je dokazao da je rođen za ovaj show i da nikom neće biti lako da osvoji primamljivu novčanu nagradu. Do kraja je izgarao u svakoj igri i kao pravi sportista od srca čestitao svom izazivaču na pobedi.

"Veliki sam fan ove emisije, a sada, kad učestvujem u njoj, još više sam oduševljen! Bilo je fenomenalno, uživao sam od početka do kraja. Dao sam sve od sebe da kofer s novcem ostane i za sledeću epizodu, malo je falilo da pobedim, ali mi je, iako ne volim da gubim, veoma drago što je Siniša osvojio 25.000 evra. Velike su to pare u Srbiji, i srećan sam što je momak kao što je Siniša uspeo da ih osvoji. Eto, ja sam uvek na dobitku! Kad pobedim, nagrada se prenosi u sledeću emisiju pa izazivač ima šansu da osvoji veću sumu, kad izgubim srećan sam jer znam koliko je moj protivnik srećan. Ali, kao što ste videli ove nedelje, niko me neće lako pobediti!”.

Izvor: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>