Region

Svet

Marko Bulat se razvodi posle 13 godina braka

Iako su na javnoj sceni važili za jedan  od najskladnijih parova, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marijana posle 13 godina braka odlučili su da se rastanu.

Marko Bulat se razvodi posle 13 godina braka



Marko je pre nekoliko dana napustio zajednički stan i preselio se kod roditelja, što je i sam potvrdio:

"Tačno je da se Maja i ja razvodimo. Naš brak zapao je u krizu koju ne možemo da prevaziđemo. Iskreno, nisam očekivao da će mi se ovo desiti. Trenutno živim kod roditelja, odakle planiram da pređem u stan koji smo izdavali. Maja je ostala u stanu u kojem smo živeli zajedno" - rekao je Marko i oštro demantovao glasine, da se razvodi zbog navodne ljubavnice koja čeka dete sa njim.

"To su gluposti i dezinformacije. Jednostavno, posle 18 godina zajedničkog života došlo je do prezasićenja. Svega se tu nagomilalo. Milion puta sam rekao da nije lako živeti sa mnom. Osamnaest godina sam radio četiri noći nedeljno, fizički sam bio više van kuće nego u njoj, a Maja je uvek bila ta koja je brinula i strepila za mene. Išla je u krevet bez mene i budila se. Ona je osoba koju ću voleti dok sam živ" - objasnio je Bulat i dodaje:

"Bila je moja velika inspiracija, ljubav, sigurnost i sve što jedan muškarac može od žene da poželi.Ponoviću ono što sam uvek govorio o njoj: "Ona je moj život, moj svet, moj najlepši uveli cvet. Moja radost i lepota, moj smissao života".

Marko je takođe demantovao priče da je najveći problem u njihovom braku bio, jer nisu imali decu.

"Čovek može imati i petoro dece, ona će se poudavati, poženiti i opet ostajemo sami. Kraj života se ipak čeka samo sa svojom polovinom. Smisao braka nisu deca, već jedinstvo" - zaključio je Marko Bulat.

Sa druge strane Maja nije bila raspoložena za bilo kakve komentare, već je samo kratko odgovorila: "Nisam nikada pričala za medije, pa neću ni sada. Treba mi lični mir. Mislim da smo se u poslednje vreme svi zasitili priča o razvodima i meni to zaista ne treba".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>