Region

Svet

Poznati na pena partiju (Foto)

Treći po redu „Amstel Belgrejd Foum fest“ završen je juče oko osam časova ujutru. Više od 17 hiljada ljudi uživalo je celih 12 časova u sjajnom muzičko scenskom spektaklu u beogradskoj Areni. Više hiljada hektolitara pene u kombinaciji sa odličnim setovima, kako Klamarana, Novija i Varele tako i domaćih di džejeva, ostavilo je posetioce ove manifestacije bez daha.

Poznati na pena partiju (Foto)





Pored glavnog stejdža, u prstenu arene instalirane su još dve bine, „Dip haus landž“ i „Serbian stejdž“, koje su takođe bile poprišta odlične zabave.



Kao i svake godine, na festival su pohrlile i mnogobrojne poznate face, pa smo u vip ložama između ostalih sreli Milana Stankovića kome je ovo posle duže pauze bilo prvo javno pojavljivanje.

Bojana Stojković bila je u društvu Katarine Šišmanović i Aleksandre Perović, a sa njima u loži našli su se i Slađa Ivanišević, Uroš Duvnjak, Sava Radović i mnogi drugi. Pop pevačica Milica Majstorović kako je i najavljeno, bila je na pena topu u Areni. Majstorovićeva se po prvi put našla u ulozi topdžije, a kako sama kaže rado će to učiniti ponovo: "Osećaj je sjajan, a ja sam oduševljena! Neizmerno mi je drago što sam učestvovala u ovom projektu i rado ću to učiniti ponovo" kaže Majstorovićeva.









Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>