Region

Svet

Ćemo za dlaku izbegao batine zbog devojke

Prošlonedeljno gostovanje Ćeme u Bosni umalo se nije završilo tučom. Naime, u pevač se u diskoteci u kojoj je nastupao pojavio sa izvesnom Danijelom, sa kojom je već par nedelja u vezi. Sve bi bilo u redu da se posle prvog bloka nije pojavio visoki nabildovani momak koji im je prišao i pitao ih šta to rade.

Ćemo za dlaku izbegao batine zbog devojke



Danijela je jedva Ćemi izgovorila da je to njen bivši dečko i odmah potom dobila šamar, a kada je krenuo da udari pevača pritrčalo je obezbeđenje.

Danijela koja je očigledno navikla na ovakve scene, plačnim glasom je objašnjavala bivšem dečku da se u Ćemu zaljubila, da je bila ozbiljna u nameri kada je želela da priča sa njim i da joj je jako žao što nije stigla da mu kaže da je kraj.

Za to vreme obezbeđenje je izvelo mladića iz diskoteke. "Ljudi bio sam šokiran" - kaže Ćemo i dodaje:

"Nisam ni predpostavio da ovako nešto može da mi se desi. Upoznao sam devojku pre tri nedelje, svidela mi se, smuvali smo se i ništa nije bilo neobičn. Ne mogu da kažem da me je smarala, ali je bila jako uporna da stalno budemo u kontaktu i kao svakom muškarcu, to mi je imponovalo. Kako smo održavali kontakt, rekla mi je dosta o sebi, ali mi nije pominjala dečka, pa sam mislio da se podrazumeva da je slobodna" - objašnjava šokirani Ćemo.

"Ja razumem da je taj momak bio u šoku i da je to blam, ali ipak je sve to trebalo sa njom da raščisti. Nikako na onaj način. Protivnik sam batina, a pogotovo udariti žensko i to na javnom mestu, e to mi je stvarno dno.

Nastup se završio normalno, ali je Ćemo ipak izašao na sporedni ulaz. "Nisam ja neka kukavica, ali sam prihvatio opciju da ne provociam tog momka. Nazvao sam ga kada sam došao u Beograd i sada je sve u redu. Nazvao sam i Danijelu da vidim da li je dobro i rekao da je to naš poslednji razgovor. Ona je pametna devojka, tako da znam da joj objašnjenje nije bilo potrebno" - zaključio je Ćemo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>