Svet

Region

Biće to venčanje kakvo svet nije video do sada

Nema tih miliona koje Berni Ekleston neće iskeširati da bi usrećio svoje ćerkeri. Nakon što je mlađoj Petri kupio najluksuzniju vilu u Holivudu, šef Formule 1 platiće jedno od najekstravagantnijih venčanja u istoriji.

Biće to venčanje kakvo svet nije video do sada



Bernije imao samo jedan uslov, a to je da njegova mezimica Petra potpiše predbračni ugovor pre stupanja u brak.

Naučena samo na najskuplje u životu, Petra će krajem ovog meseca imati svoje venčanje iz bajke. Pozivnice su poslate u pozlaćenim kutijama sa mirisnim svećama i monogramom, a pozvano je preko trista gostiju, venčanje će se obaviti u raskošnom dvoracu Odescalchi pored Rima gde se Martin Scorsese oženio Isabellom Rosselini, goste će zabavljati Black Eyed Peas, a zbog ćerkine sreće Berni i Slavica zakopaće ratnu sekiru na nekoliko dana.
 
Samo za svoje prijatelje Petra će u septembru prirediti veliku zabavu u svojoj novoj kući u Los Anđelesu vrednoj 90 miliona funti.

Njen izabranik  Džejms Stunt, sin britanskog tajkuna, dugo je bio poznat po tome da traži bogatu ženu

Stunt nije bio nimalo drag Berniju, još manje zahtevnoj mami Slavici, ali svojim  šarmom je sa godinama uspeo da ih pridobje. Ipak, Berni je imao jedan uslov  pre venčanja a to je da Petra potpiše predbračni ugovor čime bi njegovo bogatsvo bilo zaštićeno prilikom razvoda.

Pre svadbe, čije se pripreme privode kraju, Petra je u društvu tate i starije sestre Tamare dve nedelje krstarila Mediteranom.

Pre ćerkinog venčanja Berni je odlučio da nekoliko dana provede u Hrvatskoj sa svojom mlađahnom devojkom Fabianom. Par je viđen u Dubrovniku i na Hvaru, a sledeće nedelje će krenuti put Italije gde je sve spremno za bajku Eklestonovih.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>