ShowBiz

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

sukob najnovije vesti - strana 11

Sukob zbog propusta: Lukas napao Stanojevića zbog Seke Aleksić!

Sukob zbog propusta: Lukas napao Stanojevića zbog Seke Aleksić!

Promocija novog albuma Ace Lukasa protekla je naizgled savršeno, međutim, kako saznajemo, folker je bio jako ljut što nije bila prisutna i njegova koleginica Seka Aleksić, a za njen izostanak okrivio je, logično, Vladu Stanojevića, koji je kao PR "City Records"-a bio zadužen za pozivanje gostiju. Zbog toga što nije pozvao Seku, Aca se veoma naljutio na voditelja, pa su se njih dvojica posvađali.

Pročitaj više

Ana Ivanović: Između mene i Jelene Janković ne postoji sukob

Ana Ivanović: Između mene i Jelene Janković ne postoji sukob

Nakon što je na turniru u Madridu, pre mesec dana, teniserka Jelena Janković pobedila Anu Ivanović, a zatim iskarikirala radovanje i pružanje pesnice ka suparnici, još uvek se priča o njihovom sukobu. Međutim, Ana ima drugačije viđenje stvari.

"Sukob ne postoji. Činjenica je da je to sada zabeleženo i da su ljudi to prvi put videli, ali se ja sa tim suočavam gotovo svakodnevno. Za mene to nije ništa novo", rekla je Ana.

Ivanovićeva je takođe rekla da dečka, Adama Skota planira da dovede u Beograd. "Adam i ja razgovaramo o tome da sa mnom poseti Beograd. Voleo bi da dođe i upozna moj rodni grad. Samo treba da nam se podudari slobodno vreme, jer kod nas je to malo teže. Noćni život karakteriše Beograd i sigurno bih ga povela u provod makar jedno veče. Odvela bih ga i u šetnju Kalemegdanom i takođe bih mu pokazala Zemunski kej koji mnogo volim. Odrasla sam na Novom Beogradu, Bežanijskoj kosi i u Zemunu. Bilo bi divno kada bismo se tuda provozali biciklom", rekla je teniserka.

 

Pročitaj više

>