Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

farmeri najnovije vesti - strana 11

Bivši Farmeri na strani Milana Paroškog

Bivši Farmeri na strani Milana Paroškog

 Epilog svađe između Bakija i Milana Paroškog je poznat, ali nepravedan! Tako tvrde svi bivši farmeri sa kojima smo razgovarali. Oni odreda smatraju da denser mora takođe biti izbačen jer je vređao političara i gađao ga cepanicom kojom mu je mogao naneti teške povrede. Pojedini nisu poštedeli ni Nataliju, pošto je ona svojim izjavama pozivala na linč.   

Pročitaj više

Farmeri vežbaju seks otpozadi

Farmeri vežbaju seks otpozadi

Iako još uvek seksa nije bilo na poznatom imanju u Barajevu, farmeri su počeli da treniraju. Izgleda da im apstinenciju sve teže pada. Pa su tako na proslavi Tininog rođendana uz tamburaše simulirali seks.Čak imaju i omiljenu pozu, a to je otpozadi. Kao što je i očekivano, Bane i Katarina  prvi su se dograbili. On ju je ljubio u vrat, a onda je i prislonio svoje usne na njene. Pevačica se nekako izmigoljila i okrenula guzu ka njemu, trljajući se o njegovu muškost.

Pročitaj više

Stigli novi farmeri

Stigli novi farmeri

Treći put najpoznatije imanje u Srbiji otvorilo je svoja vrata, a kroz kapiju će proći čak 24 poznate osobe. Svi su najavili da će biti baš ono što jesu, srčani, bez dlake na jeziku, spremni na rad u polju i oko kuće, ali imaćemo tri i po meseca da vidimo da li su to njihova prava lica.

Pročitaj više

Milena Ćeranić: Farmeri, bez psovki!

Milena Ćeranić: Farmeri, bez psovki!

Bivša učesnica rijalitija "Farma" pevačica Milena Ćeranić konačno otkriva kako se zajedno sa svojim dečkom Nemanjom razišla od producentske kuće "Grand" i kako su okončali sukobe. A budućim farmerima poručuje da ne psuju i budu što isfoliraniji i namazaniji jer su to osobine koje se nažalost cene u Srbiji.

Pročitaj više

>