Region

Svet

Vlada Stanojević: Raskid sa Ninom me je pogodio

Poznati voditelj "Zvezda Granda“  Vlada Stanojević nedavno je raskinuo dvogodišnju vezu sa Ninom Božić.

Vlada Stanojević: Raskid sa Ninom me je pogodio



Ipak, njegova bivša devojka utehu je brže bolje pronašla kod Saše Kapora, sa kojim je viđena u noćnom provodu na Crnogorskom primorju. Iako je voditelj izjavio da nema više kontakt sa Ninom, Vlada ne krije da ga je raskid pogodio.

"Slagao bih kada bih rekao da me nije pogodilo to što nismo zajedno, ali šta je tu je. Život ide dalje", kaže Stanojević. Vladina bivša bila je uz njega u teškim trenucima kada je voditelj izgubio oca, pa bi bilo logično da bivši ljubavnici ostanu u prijateljskim odnosima, međutim… " Mnogi su me pitali da li ćemo se pozdraviti kada se sretnemo, ali evo otvoreno kažem - ne verujem da ćemo se sretati. I da se ne lažemo, posle ljubavi nema iskrenog prijateljstva", kaže voditelj u objašnjava da su česte svađe dovele do raskida.

"Veliki broj svakodnevnih svađa i prepirki dovodio je do nervoze i nezadovoljstva. Nije ljubav u pitanju, već odnos koji je postao suviše negativan. To je trajalo dugo. Prezasitili smo se". Vezu Stanojevića i Božićeve pratili su brojni raskidi, pa se spekulisalo da će se par pomiriti što se, po svemu sudeći, neće dogoditi jer je Vlada već pikirao novu lepoticu. " Puno mi je devojaka privuklo pažnju, ali nisam razmišljao o tome da budem s njima. Sada je situacija drugačija" - kaže Vlada i dodaje:

"Dopada mi se jedna devojka, ali ne želim da žurim, jer ako se već zabavljam s nekim, želim da tu osobu dobro upoznam. Samo ću reći da ima veze s javnim životom i da je prava lepotica. Ali ne želim da pričam više o njoj, jer je to samo simpatisanje. Ništa više, za sada. Devojka mora da potiče iz normalne porodice, da je zadovoljna svojim statusom, izgledom, da zna šta želi i šta je čini srećnom. Ali, pre svega, da je dobar čovek i da nikome ne želi zlo" - zaključuje Vlada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>