Region

Svet

Ognjen Amidžić: Nećemo se veriti u Njujorku, on je za gej parove

Pre nego što krajem avgusta odu na letovanje, voditelj Ognjen Amidžić i njegova devojka Danijela Dimitrovska uživaju u Njujorku.

Ognjen Amidžić: Nećemo se veriti u Njujorku, on je za gej parove



Voditelj i muzičar s nestrpljenjem je iščekivao pauzu u radnoj sezoni kako bi spakovao kofere i krenuo na prekookeanski put, kod svoje devojke manekenke, koja se u tom gradu nalazi zbog poslovnog angažmana.

Iako su oboje često isticali kako hiljade kilometara razdaljine njihovoj ljubavi ne predstavlja nikakav problem, ovoga puta meseci razdvojenosti učinili su da im iščekivanje novog susreta postane skoro neizdrživo. Baš zbog toga, Ognjen će provesti u Velikoj jabuci dva meseca uživajući u provodu koji mu je najvećim delom osmislila njegova izabranica.

"Vreme provodimo na sve moguće načine, baš kao što to činimo i bilo gde drugde. Izlazimo i obilazimo interesantna mesta, družimo se sa prijateljima. U Njujorku nikada nije dosadno" – opisuje Ognjen.

Voditelj će se krajem jula vratiti u srpsku prestonicu kako bi završio pripreme za narednu televizijsku sezonu. Inače, Danijela i Ognjen će iz Njujorka doputovati zajedno i to pravo u stan u kojem, kada su u Beogradu, žive zajedno.

"Odavno živimo zajedno, a razdvajamo se samo zbog poslovnih obaveza. Za veridbu je još rano, ali kada do nje dođe, ne verujem da će se dogoditi u Njujorku jer je ovde sada raj za gej brakove koji su legalizovani pre desetak dana" – ističe Amidžić.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>