Region

Svet

Brendon VB: Ponovo bih poljubio Marijanu, ona je sjajna devojka

Kad pogleda unazad na svoj boravak u kućin jedan od najinteresantnijih učesnika rijalitija Veliki brat Brendon, kaže kako ništa ne bi menjao.

Brendon VB: Ponovo bih poljubio Marijanu, ona je sjajna devojka



 "Stvari su se događale spontano. Moj boravak u kući mi je bio nešto prelepo. Veliko iskustvo u kom sam pokazao svoju kreativnost i umetnički temperament i sebe privatno. U taj performans sam ubacio i ostale stanare, oni su aktivno učestvovali. Svaki dan sam se borio za svoje mesto u kući, budući da sam kasnije došao", kaže Brendon.

Nakon izlaska iz Velikog brata, nije se čuo sa Lesterom, ali kaže da je ostao u kontaktu sa Sorajom i Marijanom. "Marijana mi je rekla da je vrlo zahvalna na velikoj podršci koju sam joj pružio i kaže da je ljubav pobedila. Rekao bih da je Marijana bila iskrena svo vreme u kući. Nismo imali neki sjajan odnos, ali bio je diskretan i iskren. U kući je bila onakva kakva jeste. To je bila Marijana, nije imala masku. Ostali stanari imaju neki problem sami sa sobom. Nisu spremni da ispadnu veliki i pokažu ljudsku karakteristiku i čestitaju osobi koja je pošteno pobedila", ispričao je baletan.

Budući da mu je bila jedna od najdražih stanarki, Brendon je prokomentarisao svoj poljubac sa Marijanom.

"To je bio spontani poljubac. I obostran. Bilo nam je super", rekao je igrač, a na pitanje da li bi ponovo poljubio Marijanu da dobije priliku, odgovara: "Naravno, zašto ne. Marijana je jako lepa devojka". Brendon je uoči odlaska u kuću bio u vezi sa devojkom, a kasnije je rekao da su bili na "stand by". Sada otkriva da su ponovno u dobrim odnosima: "Čuli smo se posle izlaska iz kuće i videli smo se. Sa devojkom je sve ok, nastavili smo da se viđamo".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>