Elita 7

Parovi

Porodica Mione Jovanović poslala upozorenje komentatorima!

Porodica Mione Jovanović koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Elita" poslala je javno upozorenje komentatorima na društvenim mrežama!

Porodica Mione Jovanović poslala upozorenje komentatorima! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs






Porodica Mione Jovanović je rešila da se suprotstavi negativnim komentarima koji su bili usmereni ka njihovoj ćerki zbog njene uloge u rijalitiju "Elita 7".

Na zvaničnom profilu Mione Jovanović, objavljeno je saopštenje za pratioce u kojem se ističe da će porodica i podrška takmičarke pokrenuti sudski postupak protiv osoba koje su iznosile negativne komentare ali su se i zahvalili onima koji su dobronamerni:


"Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo! 

Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama." - objavila je porodica Mione Jovanović učesnice rijalitija "Elita 7".







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>