Region

Svet

Danilo Ikodinović: Jednom kad upadneš u g*vna,možeš da staviš parfema koliko god hoćeš -ništa ne pomaže! (Video)

U premijernoj emisiji "Dobro veče Srbijo" Jelene Bačić Alimpić, Danilo Ikodinović ponovo je otvorio svoju dušu.

Danilo Ikodinović: Jednom kad upadneš u g*vna,možeš da staviš parfema koliko god hoćeš -ništa ne pomaže! (Video)



Pre tačno tri godine, na Vidovdan 28.juna.2008. desila se saobraćajna nesreća koju je tada uspešni vaterpolista jedva preživeo. Na Jelenino pitanje, kako se osećao kada je saznao da je praktično ostao invalid, da ruku više neće moći da koristi, rekao je:

"Plakao sam danima, da sam tada mogao da zažmurim i umrem, verujem da bih to učinio. Međutim, kako je vreme prolazilo, govorio sam sebi "ako si bio mangup da sedneš pijan na motor i da jurcaš 200 na sat, sad budi mangup pa se iz ovoga izvuci". To mi je davalo snagu da nastavim dalje. I sad, posle tri godine kažem da nije teško ovako živeti. Sve je u glavi".

Što se tiče razvoda, Dača je demantovao da je prevario bivšu suprugu sa medicinskom sestrom Milicom Dražin.Nije  komentarisao izjave da je Nataša za vreme braka bila sa Miodragom Kostićem i Novakom Đokovićem.

"Ona to nije demantovala jer ima svoju teoriju da ako nešto demantuješ, u stvari znači da to priznaješ. Ja se ne slažem sa tim, ali nije na meni da komentarišem. Razvod je grozna stvar. Ceo život će ostati u meni ono što se desilo, to znamo samo Nataša i ja i nadam se da će tako i ostati"

Poslednja neistina koju je pročitao u žutoj štampi bila je da zajedno sa Natašom i Hanom ide na more, da ga je čak iznenadio i čovek koji ga dugo zna kad ga je pitao "A ti nisi na moru?!"

Pogledajte šta je Danilo Ikodinović još izjavio u ovoj emisiji.



 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>