Region

Svet

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović nastavljaju da ljubavišu preko Tvitera

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović svoju ljubavnu vezu obznanili su na Tviteru, te upravo uz pomoć ove društvene mreže lakše podnose razdvojenost kada odbojkašica mora da napusti svog dragog i ode u Poljsku gde igra za tamošnji klub

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović nastavljaju da ljubavišu preko Tvitera



Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović: Više ne kriju svoju ljubav! (Foto)
Za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića i odbojkašicu Maju Ognjenović, Tviter je pravo malo ljubavno gnezdo. Upravo na ovoj društvenoj mreži oni su širokoj javnosti obznanili da su u ljubavnoj vezi, a i danas nastavljaju da razmenjuju slatke, male ljubavne tvitove.

Tako, Dača se upravo na Tviteru požalio da mu nedostaje Maja, koja se trenutno nalazi u Poljskoj, gde igra za jedan lokalni klub.

"Navikao sam na čaj od žalfije pred spavanje. Večeras ga nisam popio i eto problema", napisao je Danilo, što je Maju očito raznežilo, te mu uzvratila: "Jao, ljubav moja... Pa da... Stiže noćas dupla doza!"


Inače, Maja i Danilo su u romantičnu vezu uplovili u junu prošle godine. U početku su je držali u tajnosti, a onda na socijalnim mrežama potvrdili čaršijska govorkanja. Od tada, njih dvoje ne prestaju da na Tviteru razmenjuju ljubavne poruke, ali se ne ustručavaju ni da objavljuju fotografije iz njihovog intimnog života.


Danilo Ikodinović precrtao tetovažu Nataše Bekvalac: Umesto Nate, sada su ruže! (Foto)
Tako, pažnju javnosti naročito je privukla fotografija polugolog Dače, koja je jasno pokazala da je bivši odbojkaš prepravio tetovažu koja je nosila lik njegove bivše supruge Nataše Bekvalac, te time valjda nedvosmisleno poručio da je na prošlost stavio tačku i okrenuo se zajedničkoj budućnosti sa Majom.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>