Region

Svet

Izabrano poslednjih dvoje finalista Talenta!

Večeras je održano poslednje, 5. polufinalno veče šou-a "Ja imam talenat", a kao i uvek u žiriju su bili Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac. Međutim, ovog puta su imali samo reči hvale za kandidate, jer su ih upravo oni izabrali.

Izabrano poslednjih dvoje finalista Talenta!



Prvi je nastupio studio "Alektik", koji su izveli veoma atraktivan muzički performans. Nakon njih je zapevao Miodrag Spasić, za koga je Tasovac imao simpatičan komentar, da su mu roditelji kao malom umesto zvečke dali kastanjete.

Sonja Škorić ima 15 godina, svira klavir i sjajno peva, a svi članovi žirija su se usaglasili kako ima "moćan glas" i da je pred njom sigurna pevačka budućnost. Posle nje je nastupala plesna grupa "Maris" iz Trebinja, koji su se predstavili zaista zanimljivom koreografijom.

Osamnaestogodišnja Katarina Jovanović iz Kruševca je sve zasenila pesmom Arete Frenklin i dobila pohvale da njen glas zvuči veoma zrelo. "Erin's Fiddle" je plesna grupa, koja se bavi Irskim plesom, ali su samo za ovo veče spremili neobičnu koreografiju sa elementima salse i stepovanja.

Luka Živković je baletan, sanja o Brodveju i bio je izvanredan, jer je pored odlične koreografije i pevao numeru Majkla Džeksona. Poslednji su nastupali Tamara i Dušan, ona je pevala, a kolega je pratio svirajući na akustičnoj gitari. Aleksandar Milić je dao komentar, da je Tamara spremna za pevačku karijeru ali i za udaju, aludirajući na dugu, belu haljinu u kojoj se pojavila.

Tamara i Dušan, Katarina Jovanović i studio "Alektik" su po odluci publike, koja je glasala putem SMS-a imali najviše glasova. Danica je svoj glas dala Tamari i Dušanu, baš kao i ostala dva člana žirija, te je odlučeno da oni sa "tri da" idu u finale, kao i Katarina Jovanović, a sutra uveče ćemo saznati ko će odneti titulu najtalentovanijeg i osvojiti novčanu nagradu od 100.000 evra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>